miercuri, 23 martie 2011

Colantari auto in Bucuresti

Specialisti in colantare ofera servicii de specialitate la cele mai mici preturi in Bucuresti. Putem executa orice tip de lucrare de colantare de la automobile si masini de tonaj mare pana la mobila si obiecte casnice si electrocasnice. Preturi fara concurenta si reduceri pentru lucrari mai mari de colantare.
Avem o experienta complexa si lucrari care garanteaza calitatea serviciilor de colantare oferite. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la colantari.bucuresti@gmail.com.
Firma noastra ofera servicii profesionale de colantare auto integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv in folie carbon 3D. Ne putem mandri ca ne-au trecut pragul peste 10.000 de masini pana acum, atat din Bucuresti, cat si din provincie. Pentru aceasta le multumim clientilor nostri ca au avut incredere in serviciile prestate de firma noastra si ii asteptam si pe viitor cu noi provocari.
Orice colantare auto executata la sediul firmei noastre are garantia de 12 luni.
Putem realiza orice tip de colantare de la culori lucioase, mate, sidefate, metalizate, la colantari cu folie 100% transparenta (pentru protectia vopselei). De asemenea, putem printa si colanta full-color (camuflaj, poze, grafici complexe).